دانستنی های پوست و موی

ارائه مقالات مفید در زمینه کاشت مو، کاشت ریش، کاشت ابرو،پیکر تراشی، تزریق چربی، و... می باشد.

دانستنی های پوست و موی

ارائه مقالات مفید در زمینه کاشت مو، کاشت ریش، کاشت ابرو،پیکر تراشی، تزریق چربی، و... می باشد.

خبرنامه و مقالات مفید در زمینه پوست و مو

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

کاشت ابرو (پیوند ابرو)

دوشنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۲ ق.ظ

کاشت ابرو (پیوند ابرو) ریزش ابرو به طور کلی در نتیجه ریختن همان نواحی مو در ابرو، بیماری های پوستی مانند آلوپسی آرتا، آرایش دائمی، شیمی درمانی و غیره مشاهده می شود.

بعد از از بین رفتن ابروها، هنوز فرصتی برای آن ها وجود دارد تا دوباره رشد کنند. هنگامی که فرد از دست دادن دائمی فولیکول های ابرو را تجربه می کند، می تواند پیوند ابرو را انتخاب کند.

پیوند ابرو فرآیند پیوند فولیکول های مو است، که می تواند از تمام مناطق اهدا کننده موجود، در درجه اول از ناحیه در پشت سر، به مناطقی که ریزش ابرو در آن رخ داده است، استخراج شود.

روش sfue برای پیوند ابرو در بین روش های ترمیم مو ، دقیق ترین و مورد تقاضاترین عمل، پیوند ابرو است. در پیوند ابرو رسیدن به ظاهری طبیعی بسیار مهم است.

برای این کار، زاویه و جهت پیوند پیوند باید طبیعی باشد و خط ابرو باید با دقت طراحی شود. پیوند ابرو با روش کاشت مو sfue انجام می شود.

مراحل پیوند ابرو می توان فرض کرد که نگرانی های زیبایی شناختی اصوال در درجه اول برای پیوند ابرو قرار دارد.

این امر مستلزم تهیه یک برنامه عملیاتی سفارشی بر اساس نیازهای منحصر به فرد بیمار است. چهار مرحله اساسی پیوند ابرو به صورت زیر می باشند:

1 .مشاوره و برنامه ریزی: ناحیه مورد نظر برای پیوند و طراحی ابرو در طی معاینه جسمی مشخص می شود.

در این مرحله پزشک با در نظر گرفتن ویژگی های صورت بیماران و نیازهای فردی یک برنامه عملیاتی تهیه خواهد کرد. مرحله دوم و سوم از مراحل عمل هستند.

2 .برداشت پیوند: روش بدون ریش تراش که عموماً برای افراد دارای موهای بلند اعمال می شود، روشی است که برای پیوند ابرو نیز کاربرد دارد. تعداد کمی از پیوندهای مورد نیاز نیز این عمل را به راحتی انجام می دهد.

برداشت گرافت با استفاده از روش بدون ریش تراش فقط به یک ناحیه کوچک در قسمت پشت سر احتیاج دارد تا تراشیده شود. ناحیه تراشیده شده که پیوندها استخراج می شوند، قابل مشاهده نخواهد بود، زیرا با موهای موجود پوشانده می شود. هنگام استخراج فولیکول های مو، فقط موهای تک برداشت می شود. زیرا تنها موهای تک می توانند یک ظاهر زیبا به ابروها ببخشند.

3 .پیوند زدن پیوندها با استفاده از ایمپلنت چوی: قبل از فرآیند استخراج، بی حسی موضعی در ناحیه اهدا کننده انجام می شود. در پیوند ابرو که با روش sfueانجام می شود، ناحیه ای که باید پیوند زده شود نیز توسط بی حسی موضعی بیهوش می شود.

فولیکول های مو با استفاده از ایمپلنت چوی، با در نظر گرفتن زاویه دقیق و جهت رشد مو پیوند می شوند. این فرایند برای دستیابی به ظاهری زیبا قابل توجه است. مرحله چهارم، بعد از عمل است.

4 .پانسمان بعد از عمل: در روز بعد از عمل، از پانسمان استفاده می شود تا اطمینان حاصل شود که فولیکول های مو به بافت پوستی متصل شده اند، همچنین برای جلوگیری از بروز سایر عوارض پزشکی نیز می باشد. از آنجا که پیوند ابرو فقط به میزان متوسط 200-300 پیوند نیاز دارد، این عمل به طور کلی حدود 2-3 ساعت طول می کشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی